ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(Α.Σ.Ε.)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«ΚΑΠΝΙΣΜΑ: ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ»

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο

- Το καλύτερο δώρο -

Στα περιεχόμενα του βιβλίου θα βρείτε: Δημοσιεύματα & άρθρα εφημερίδων, μαρτυρίες και απόψεις καπνιστών, μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν στο κόψιμο του τσιγάρου, επιχειρήματα, γενικές και ειδικές πληροφορίες για το πως το κάπνισμα ελαττώνει τις δυνάμεις και τις δυνατότητες κάθε ζωντανού οργανισμού και δεν αφήνει να εκμεταλλευτούμε όλες μας τις δυνατότητες, τις αλλοιώσεις που προκαλεί μακροχρόνια στα διάφορα ανθρώπινα όργανα κ.α. Στο βιβλίο θα βρείτε επίσης εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ιστορικά, στατιστικά στοιχεία κ.α.

Η ύλη του βιβλίου είναι χωρισμένη σε ενότητες και αυτόνομα αποσπάσματα ώστε να μπορεί να διαβάζεται τμηματικά.

Τα σλόγκαν που συμπληρώνουν την κάθε σελίδα αλλά και τα επιχειρήματα που περιέχει συμβάλουν να διαβάζεται ευχάριστα και με ενδιαφέρον, τόσο από καπνιστές όσο και από μη καπνιστές.

Το βιβλίο εχει διαστάσεις 24 Χ 17 εκ. και αποτελείται από 192 πυκνογραμμένες σελίδες οι οποίες περιέχουν όλη την 10ετή εμπειρία, έρευνες και το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου του Α.Σ.Ε.

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε απλή καθημερινή γλώσσα για να διαβάζεται τόσο από παιδιά όσο και μελετητές.

Η Λιανική τιμή του βιβλίου είναι 15 Euro (+έξοδα αποστολής)
Βιβλιοπωλεία, επιχειρήσεις, ιδιώτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2109705079 του συλλόγου. Αποστολές βιβλίων γίνονται προς όλη την Ελλάδα. Ώρες επικοινωνίας 9.00 – 13.00.

Λίγα λόγια για τον Α.Σ.Ε.
Ο αντικαπνιστικός σύλλογος είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υπάρχει από το 1991 στην Ελλάδα, δεν απολαμβάνει καμίας κρατικής η κοινοτικής οικονομικής υποστήριξης και συντηρείται χάρη στην αφιλοκερδώς προσωπική δουλειά των μελών του και τις δωρεές υποστηρικτών και χορηγών του.

Το έργο του Α.Σ.Ε. είναι μεταξύ άλλων:

  • Συμβουλευτικές και ενημερωτικές πληροφορίες προς κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Η συλλογή πληροφοριών και έρευνα γύρω από τις βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα.
  • Έκδοση συγγραμμάτων και ενημέρωση γύρω από τις βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα.
  • Η παροχή πληροφοριών προς τα μέλη του αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

    Αν επιθυμείτε να συμβάλετε οικονομικά* στο έργο του
    Α.Σ.Ε., μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογ/μο 156.002101003610 της Τράπεζας ΑΛΦΑ ΠΙΣΤΕΩΣ και να μας ενημερώσετε στο τηλ. 2109705079 για να σας στείλουμε την απόδειξη.

*Τα οικονομικά του συλλόγου τελούν υπο πλήρη διαφάνεια και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή κάτω από τον έλεγχο τόσο των μελών όσο και οποιουδήποτε το ζητήσει. Η ανάγκη δεν είναι μόνο οικονομική. Ο σύλλογος έχει επίσεις ανάγκη από γραφική ύλη*, σκεπτόμενους και ανιδιοτελείς υπερασπιστές και δραστήρια μέλη.
(*Μερικά από τα αναλώσιμα υλικά που μπορείτε να στέλνετε είναι: Γραφική ύλη, χαρτί φωτοτυπικού Α3 & Α4, φάκελα για γράμματα, γραμματόσημα, αυτοκόλλητα "NO SMOKING" -σε διάφορες διαστάσεις- τα οποία μπορούν να αναφέρουν επάνω ευκρινώς και το logo του χορηγού).

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Ε.)
(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ)
ΜΕΝΕΛΑΟΥ 76 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  τκ 173 43
ΤΗΛ.: 210 9705079
ΑΘΗΝΑ


ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ,
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.nosmoking.idx.gr

Η προβολή του ΑΣΕ είναι προσφορά από την ATI Advertising
Advertised by Ati Advertising on se.gr