Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε ως ένας πόρος ενημέρωσης σχετικά με την τεράστια ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα. Μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να κόψουν το τσιγάρο όσοι θέλουν αλλά δεν μπορούν. Στις σελίδες του υπάρχει συγκεντρωμένο πολύτιμο υλικό που μπορεί να ενισχύσει κάθε προσπάθεια απαλλαγής από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

   Όλες οι πληροφορίες που ακολουθούν, παραχωρήθηκαν από τον Αντικαπνιστικό Σύλλογο Ελλάδας, και είναι ένα μικρό μέρος από το βιβλίο που ο Σύλλογος έχει εκδώσει. Χάρη στην πολύτιμη συνεργασία με τον πρόεδρο του Α.Σ.Ε. κο Χρυσανθόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την ολόκαρδη προσφορά του βιβλίου του, μπόρεσα να πραγματοποιήσω την ανάπτυξη του παρόντος δικτυακού τόπου και να προσφέρω και εγώ από την πλευρά μου μια βοήθεια στον αγώνα κατά του τσιγάρου. 
   Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους (ξέρουν αυτοί!) που βοήθησαν για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση του site!
   Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία Bee Communication για τη φιλοξενία του site και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για το υλικό που προσέφερε.
   Εύχομαι όλοι οι φίλοι καπνιστές να βρουν βοήθεια μέσα στις σελίδες που ακολουθούν και να απαλλαγούν από την ολέθρια αυτή συνήθεια. Αν έστω και ένας από τους αναγνώστες καταφέρει να βγάλει από τη ζωή του τα "καρκινοσωληνάκια" θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για όλες τις ώρες που αφιέρωσα για τη δημιουργία αυτού του site!
 Καλή πλοήγηση,
                  Νίκος Φαζός
                            

Παρακαλούμε, κατά την "είσοδο" σας στο Web Site, σβήστε το τσιγάρο!
Προηγούμενη Σελίδα        Αρχική Σελίδα        Προηγούμενη Σελίδα

HOME    Η Ιστορία Του Καπνού    Κόψιμο Του Τσιγάρου    Παθητικό Κάπνισμα    Επικοινωνία    Αρθρογραφία    Διαφήμιση

Advertised by Ati Advertising on se.gr