Ο Αντικαπνιστικός Σύλλογος Ελλάδας έχει ως σκοπό την ενημέρωση του Ελληνικού πληθυσμού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνού, την πρόληψη και τον περιορισμό του καπνίσματος, την απεξάρτηση, την προστασία των παθητικών καπνιστών και ιδιαίτερα των παιδιών, την προστασία του περιβάλλοντος κ.α., όπως αυτά αναφέρονται λεπτομερώς στο καταστατικό του Συλλόγου. Ο Αντικαπνιστικός Σύλλογος Ελλάδος είναι αποκύημα της θέλησης και της αποφασιστικότητας του σημερινού Προέδρου κ. Γεωργίου Χρυσανθόπουλου, που υλοποίησε την ιδέα να προσεγγίσει αυτό το σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, παρακινώντας και 100 άλλα ευαισθητοποιημένα άτομα. Αυτό ήταν το πρώτο κύτταρο, η αρχή του Α.Σ.Ε., που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου 1992 και αριθμούσε 101 μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...

Το βιβλίο αυτό είναι συνυφασμένο με την υπέρτατη εκτίμηση και το σεβασμό προς τη ζωή, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Σε αυτόν τον ανυπολόγιστο θησαυρό, που λέγεται ζωή, πρέπει να επενδύουμε καθημερινά, ώστε να απολαμβάνουμε ατομική και κοινωνική ευρωστία. Το βιβλίο αυτό είναι βγαλμένο μέσα από την πορεία της ζωής, όπως διαγράφεται σε σχέση με τον καπνό.
     Έχει γραφτεί και έχει κυκλοφορήσει από τον Α.Σ.Ε. (Αντικαπνιστικό Σύλλογο Ελλάδας). Είναι μία ακόμη από τις πολλές δραστηριότητες του Συλλόγου, μία ακόμη έκφραση της ανάγκης για συμμετοχή και προσπάθεια στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής με καλύτερη υγεία και καθαρότερο περιβάλλον. Είναι μια προσφορά ενημέρωσης, πρόληψης, προστασίας και στήριξης για την αντιμετώπιση των κινδύνων και προβλημάτων που ελλοχεύουν στο κάπνισμα.

Περιέχει δημοσιογραφικό υλικό από τον παγκόσμιο τύπο με δρώμενα γύρω από την καλλιέργεια του καπνού, την βιομηχανοποίηση, την εμπορία, την οικονομία, τη νομοθετική και νομική άποψη, τα κοινωνικά κινήματα κατά ή υπέρ και την υγεία, που είναι το σπουδαιότερο κεφάλαιο, αφού αφορά την ανθρώπινη ζωή και που η ιατρική επιστήμη εναγωνίως προσπαθεί να το καλύψει με την πρόληψη και θεραπεία.
     Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να γίνει γνωστό σε κάθε οικογένεια, να μπει σε κάθε σπιτικό, σε όλα τα σχολεία, στους χώρους εργασίας, να δημιουργήσει επαφές με δημόσιους και ιδιωτικούς κοινωφελείς φορείς, ώστε να γίνει η διαφώτιση των ηλικιωμένων, η ενημέρωση των ενηλίκων, ο οδηγός των νέων ζευγαριών και των νέων γονέων, η διαφύλαξη και η προστασία της υποψήφιας μητέρας και του εμβρύου της, η αναβάθμιση του οικογενειακού, εργασιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος, η υποστήριξη και ενδυνάμωση όλων των ατόμων, προβληματισμένων ή μη, απέναντι στις προκλήσεις των καιρών και κυρίως ο συμπαραστάτης και σύμβουλος των νέων, των εφήβων και παιδιών της σχολικής ηλικίας, που είναι ηλικία τρυφερή και ευάλωτη και χρειάζεται σωστό προσανατολισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Ε.)
(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ)
ΜΕΝΕΛΑΟΥ 76 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  τκ 173 43
ΤΗΛ.: 210 9705079   FAX: 210 9718595
ΑΘΗΝΑ

Προηγούμενη Σελίδα        Αρχική Σελίδα        Προηγούμενη Σελίδα

HOME    Η Ιστορία Του Καπνού    Κόψιμο Του Τσιγάρου    Παθητικό Κάπνισμα    Επικοινωνία    Αρθρογραφία    Διαφήμιση

Advertised by Ati Advertising on se.gr